Alföldi receptek

2009/02/01

Alföldi húsleves

Kategória: Levesek — Kati @ 09:50
Alföldi húsleves

Alföldi húsleves

Hozzávalók:

30 dkg darált hús, sárgarépa, gyökér, zeller, burgonya, paprika, köménymag, egész fekete bors, só.

Leírás:

Zsírban megdinszteljük a darált húst, felengedjük vízzel. Közben kis csíkokra vágjuk a sárgarépát, a gyökeret, és a burgonyát, kevés zsíradékon kicsit azt is megpirítjuk. Ha a hús félig megfőtt hozzáadjuk a zöldségeket és a fűszereket. Készre főzzük. Cérnametélttel tálaljuk.
About these ads

2 hozzászólás »

  1. Üdvözöllek! Feltettem ezt a receptedet a http://leves.lap.hu/husleves/14512522 oldalra. István

    hozzászólás Szerző: István — 2010/11/15 @ 12:43

  2. Köszönöm, örülök, hogy tetszik. Kati

    hozzászólás Szerző: Kati — 2010/11/16 @ 10:35


RSS hírcsatorna a bejegyzéshez kapcsolódó hozzászólásokról. TrackBack URI

Hozzászólás

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

You are commenting using your Twitter account. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

You are commenting using your Facebook account. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

You are commenting using your Google+ account. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

The Banana Smoothie Theme. Create a free website or blog at WordPress.com.

Követés

Értesítést küldünk minden új bejegyzésről a megadott e-mail címre.

%d blogger ezt szereti: